Податкові джерела формування доходної бази місцевих бюджетів - Шалімов, В. В.; Shalimov, V. (КНТУ, 2011)
В статті досліджуються проблеми формування доходної частини місцевих бюджетів та вплив податкових надходжень на її обсяг. Висвітлено основні шляхи забезпечення збільшення податкових надходжень до місцевих бюджетів. Здійснена оцінка положень Бюджетного кодексу, які регулюють порядок формування доходів місцевих бюджетів в частині податкових надходжень. The problems in forming the local budgets revenues and tax influence on its levels are investigated in the article. The main ways of insuring the increasing of tax revenues to the local budgets are described. The assessment of Budget Codex principal propositions which regulate the order of forming tax revenues to the local budgets has been carried out.
Tax Sources of Forming the Revenue Basis of Local Budget. Kirovograd national technical university
Keywords: місцеві бюджети; доходи; податки