Особливості статистичного спостереження та формування бази даних - Жупан, В. В.; Рудич, А. І. (Поліграф-Сервіс, 2024)
Важливим етапом у дослідження соціально-економічних процесів є статистичне спостереження. Вибір конкретного типу статистичного спостереження залежить від природи досліджуваного явища у суспільному житті та цілей дослідження.
Keywords: статистичне спостереження; звітність; спеціально організоване статистичне спостереження