Дослідження питань контролю лізингових операцій в умовах предметної цілісності об'єкту - Ілляшенко, О. В. (КНТУ, 2008)
Розглянуті питання внутрішнього контролю лізингових операцій, як основи достовірності даних для управління лізинговою діяльністю промислових підприємств. Встановлена необхідність системного підходу до вирішення проблем контролю лізингових операцій на умовах використання релевантної інформації. Запропоновано використання поетапного контролю лізингових операції за окремими сегментами. There have been considered the problems of inner leasing operations control as a basis of data reliability for leasing activity administration of industrial enterprises. The necessity of system approach to solving the problems of leasing operations on the conditions of using relevant information has been determined. The use of phased control of leasing operations according to separate segments have been suggested.
Keywords: внутрішній контроль; контрольні заходи; лізинг; промислове підприємство; грошові потоки; інвестиції; управлінське рішення