Зайнятість молоді в регіоні в умовах фінансово-економічної кризи - Абашина, О. В. (КНТУ, 2009)
У статті приведені результати дослідження зайнятості молоді в регіоні в умовах фінансово- економічної кризи. Показано стан промислових підприємств у Кіровоградській області на початковому етапі кризи. Запропонована організація антикризового управління підприємствами. Проаналізовані перспективи зайнятості молоді і показані можливі шляхи розв’язання проблеми в кризовій ситуації. In the article the resulted results of research of employment of young people in a region in the conditions of finansovo-ekonomicheskogo crisis. Consisting of industrial enterprises is rotined of the Kirovogradskoy area on the initial stage of crisis. Offered organization of antikrizisnogo management enterprises. Analysed prospects of employment of young people and the possible ways of decision of problem are rotined in a crisis situation.
Keywords: зайнятість молоді; регіон; фінансово-економічна криза; антикризове управління; шляхи розв’язання