До питання про комп’ютерне моделювання ливарних процесів - Абрамов, К. В.; Сабірзянов, Т. С. (КНТУ, 2009)
В статті виконано огляд найбільш відомих програмних продуктів, які використовуються для комп’ютерного моделювання в ливарному виробництві. The review of the most known software products which are utilized for a computer design in a casting production is executed in the article.
Keywords: комп’ютерне моделювання; відливок; приклад