Методика проведення експериментальних досліджень параметрів та форми робочого простору верстата з паралельною кінематикою типу «Дельта» - Валявський, А. І.; Сачок, С. А. (КНТУ, 2011)
В статті розглянута запропонована методика експериментального дослідження параметрів робочого простору верстатів типу «Дельта».
Keywords: верстати з паралельною кінематикою; верстат типу «Дельта»; робочий простір