Теоретичний аналіз ефективності додаткового поверхневого обробітку ґрунту зубовими боронами в складі комбінованого знаряддя - Сало, В. М.; Гончаров, В. В. (КНТУ, 2006)
В роботі представлений зміст та результати теоретичного аналізу ефективності процесу додаткового поверхневого обробітку ґрунту зубовими боронами з різними конструктивними особливостями, при змінних механіко-технологічних властивостях ґрунтового середовища за умови роботи борін в складі комбінованого знаряддя. This work dealt with the context and results of the theoretical analyze of the supplementary ground shadowing by toothed harrows with different constructive features, mechanical and technological ground surrounding features of the fixed combined equipment operation.
Keywords: грунт; борона; граничний опір ґрунту руйнуванню стисненням; усереднений радіус фракції ґрунту; відстань між слідами зубів борони по напряму руху; деформація; стиснення