Управління ресурсним забезпеченням діяльності підприємства - Куценко, Богдан Сергійович; Kutsenko, Bohdan (ЦНТУ, 2025)
Метою дослідження є теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління ресурсним забезпеченням діяльності підприємства з урахуванням сучасних умов господарювання, з метою підвищення ефективності використання ресурсів, забезпечення стабільного функціонування та підвищення конкурентоспроможності підприємства. The purpose of the study is to theoretically substantiate and develop practical recommendations for improving the system of management of resource provision of enterprise activities, taking into account current economic conditions, in order to increase the efficiency of resource use, ensure stable operation and increase the competitiveness of enterprise.
Management of resource support of the enterprise
Keywords: ресурсне забезпечення; підприємство; управління ресурсами; resource provision; enterprise; resource management