Удосконалення менеджменту бізнес-процесів автотранспортного підприємства - Ізрайлов, Олександр Віталійович; Izrailov, Oleksandr (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – обґрунтування теоретичного базису та розробка авторських рекомендацій практичного змісту щодо вдосконалення менеджменту бізнес-процесів автотранспортного підприємства. Для досягнення зазначеної мети в роботі поставлено і вирішено такі завдання: -вивчено природу особливостей менеджменту бізнес-процесів підприємств через призму BANI-світу; -визначено об’єкти менеджменту бізнес-процесів автотранспортного підприємства; -проаналізовано аспекти практики менеджменту бізнес-процесів автотранспортного підприємства на матеріалах «Дак-Транс»; -обґрунтовано та викладено рекомендації стосовно удосконалення менеджменту бізнес-процесів автотранспортного підприємства. Об’єкт дослідження – менеджмент основних та допоміжних бізнес-процесів автотранспортного підприємства. The purpose of the qualification work is to substantiate the theoretical basis and develop the author's recommendations for improving the management of business processes of a motor transport enterprise. To achieve this goal, the following tasks were set and solved: -the nature of the features of enterprise business process management through the prism of the BANI-world is studied; -objects of management of business processes of a motor transport enterprise are defined; -aspects of the practice of managing business processes of a motor transport enterprise are analyzed on the basis of materials of "Dak-Trans"; -recommendations for improving the management of business processes of a motor transport enterprise are substantiated and presented. Object of research - management of main and auxiliary business processes of a motor transport enterprise.
Improving the management of business processes of the motor vehicle enterprise
Keywords: бізнес-процес; автотранспортне підприємство; менеджмент; вантажні перевезення; business process; motor transport enterprise; management; freight transportation