Макроекономічна ситуація в Україні: розвиток та шляхи вирішення проблем - Куліш, Н. В. (КНТУ, 2005)
Досліджуються макроекономічні проблеми розвитку економіки Україні у роки незалежності із застосуванням порівняльної оцінки з іншими державами СНД та визначення перспективних напрямків державної політики для забезпечення виходу України з кризового стану.The macroeconomic problems of development of economy are explored to Ukraine in the years of independence with application of comparative estimation with other states of SND and determination of perspective directions of state policy for providing of output of Ukraine from the crisis state.
Keywords: економічний стан; економічний занепад; економічне зростання; реформування; напрями економічного розвитку