Business Communication in Professional and Public Activities - Buhaieva, M.; Бугаєва, М. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для надання здобувачам вищої освіти зі спеціальності C1 «Економіка та міжнародні економічні відносини (за спеціалізаціями)» денної та заочної форми навчання необхідної підтримки у самостійному опрацюванні навчального матеріалу та якісній підготовці до практичних і семінарських занять.
Keywords: Business Communication; Public Activities