Сутність банківської цифрової інфраструктури - Устименко, Я. Д. (ЦНТУ, 2024)
Розкривається сутність банківської цифрової інфраструктури.
Keywords: фінанси; банківська діяльність; інформаційні системи; інформаційні технології; банківська цифрова інфраструктура