Основи комп’ютерних технологій - Улічев, О. С.; Поліщук, Л. І.; Буравченко, К. О. (ЦНТУ, 2022)
Методичні рекомендації вміщують теоретичний матеріал, приклади та рекомендації з основ роботи на комп’ютері. Приводяться контрольні питання та завдання для виконання лабораторних робіт з дисципліни “Основи комп’ютерних технологій ”
Keywords: системи числення; word; excel; архівація даних; PowerPoint; Adobe Photoshop; інфографіка