Розробка методики визначення розміру страхового запасу товарів в транспортно-логістичному ланцюзі для підвищення конкурентоздатності підприємства - Тарандушка, Л. А.; Тарандушка, І. П.; Tarandushka, L.; Tarandushka, І. (ЦНТУ, 2023)
Розроблено методику управління запасами у транспортно-логістичному ланцюзі на основі обґрунтування організаційних рішень, характеристик системи управління запасами у проміжній ланці логістичного ланцюга (регіональному транспортно-розподільчому центрі), що взаємодіє з виробниками, споживачами та перевізниками товару. Результати дослідження пропонується застосовувати в процесі оптимізації функціонування підприємства на ринку збуту товарів. The methodology of inventory management in the transport and logistics chain was developed based on the justification of organizational decisions, the characteristics of the inventory management system in the intermediate link of the logistics chain (regional transport and distribution center), which interacts with manufacturers, consumers and carriers of goods.
Development of the Methodology for Determining the Size of the Insurable Stock of Goods in the Transport and Logistics Chain to Increase the Competitiveness of the Enterprise
Keywords: підвищення конкурентоздатності; транспортно-логістичний ланцюг; страховий запас; increasing competitiveness; transport and logistics chain; insurance reserve