Управління вартістю підприємства в системі фінансового менеджменту - Уманець, К. А.; Попов, В. М. (КНТУ, 2011)
В статті висвітлено теоретичні основи оціночної роботи на підприємстві. Визначено основні методи оцінки вартості підприємства. Запропоновано механізми управління вартістю підприємства.
Keywords: управління вартістю підприємства; дохідний підхід; майновий підхід; ринковий підхід