Система автоматизованого оптимального керування випарними установками з дослідженням їх ефективності - Детюк, Даниїл Володимирович; Detyuk, Danyil (ЦНТУ, 2022)
Метою даної роботи є розробка системи автоматичного регулювання та створення математичних моделей багатофункціонального призначення і алгоритмів оптимального керування з урахуванням нестаціонарності процесу випарювання для створення комп‟ютерних систем керування випарними установками, які відповідають сучасним стандартам ресурсо- та енергозбереження. В магістерській роботі розроблені заходи з охорони праці та цивільного захисту. The purpose of this work is the development of an automatic control system and the creation of multi-purpose mathematical models and optimal control algorithms taking into account the non-stationarity of the evaporation process to create computer control systems for evaporation plants that meet modern resource and energy saving standards. Measures for labor protection and civil protection were developed in the master's work.
The system of automated optimal control of evaporation plants with a study of their efficiency
Keywords: оптимальне керування; випарна установка; ефективність; optimal control; evaporation plants; efficiency