Змішувач для виготовлення формівної та стержневої суміші - Кошурко, В. О.; Скрипник, О. В.; Koshurko, V.; Skrypnyk, O. (Український інститут інтелектуальної власності, 1998)
Винахід відноситься до ливарного виробництва, а точніше до устаткування, яке виготовляє формівні та стержневі суміші по типу бігунів періодичної дії. Змішувач складається з чаші, тумби, електродвигуна, розташованого нижче днища чаші, редуктора, траверси. The invention relates to the foundry production, or more precisely to the equipment, which manufactures forming and core sand mixes of the type of runners of periodic action. A mixer consists of a cup, a stone, an electric motor located below the bottom of cup, a reducer, traverses.
Mixer for making molding and rod mix
Keywords: формівне устаткування; бігуни; стержневі суміші; формівні суміші