Установка для вимірювання розподілу осьового зусилля між штангами верстата з МП - Павленко, І. І.; Вахніченко, Д. В.; Pavlenko, I.; Vakhnichenko, D.; Павленко, И. И.; Вахниченко, Д. В. (Український інститут інтелектуальної власності, 2018)
Корисна модель належить до галузі машинобудування, а саме до верстатобудування, і може бути використаний при проектуванні та дослідження верстатів з механізмами паралельної структури (МПС), які використовуються при механічній обробці деталей.