Удосконалення механізму управління фінансово-економічною безпекою з урахуванням потреб його власників - Гнибіденко, Володимир Олегович; Hnybidenko, Volodymyr (ЦНТУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є створення науково обґрунтованого методичного підходу до формування та забезпечення функціонування механізму фінансово-економічної безпеки підприємства, враховуючи інтереси його власників. Для досягнення поставленої мети необхідно вирішити наступні завдання: вивчити теоретичні засади функціонування механізму управління фінансово-економічною безпекою підприємства з урахуванням потреб його власників; інструменти, тренди та можливості цифровізації технологічних процесів підприємства; здійснити аналіз системи фінансово-економічної безпеки ТОВ «Шторм-нет»; обгрунтувати необхідність вдосконалення механізму управління фінансово-економічною безпекою з урахуванням потреб його власників. The purpose of the qualification work is to create a scientifically sound methodological approach to the formation and ensuring the functioning of the mechanism of financial and economic security of the enterprise, taking into account the interests of its owners. To achieve the set goal, it is necessary to solve the following tasks: to study the theoretical principles of the functioning of the mechanism of financial and economic security management of the enterprise, taking into account the needs of its owners; tools, trends and opportunities for digitalization of technological processes of the enterprise; to analyze the financial and economic security system of LLC "Storm-net"; to justify the need to improve the mechanism of financial and economic security management, taking into account the needs of its owners.
Improving the mechanism of the management financial and economic security taking into account the needs of its owners
Keywords: фінансово-економічна безпека; управління; потреби; financial and economic security; management; needs