Програмне забезпечення системи кібербезпеки для захисту додатків та даних на мобільних корпоративних пристроях - Маліна, Олександр Сергійович; Malina, Oleksandr (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи кібербезпеки для захисту додатків та даних на мобільних корпоративних пристроях. Метою розробки є програмне забезпечення системи кібербезпеки для захисту додатків та даних на мобільних корпоративних пристроях. Результат роботи – програмна реалізація системи кібербезпеки для захисту додатків та даних на мобільних корпоративних пристроях. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на мобільних пристроях під керуванням ОС Android. Програму розроблено в середовищі Python. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed that is intended for a cybersecurity system to protect applications and data on mobile corporate devices. The purpose of the development is to develop software for a cybersecurity system to protect applications and data on mobile corporate devices. The result of the work is a software implementation of a cybersecurity system to protect applications and data on mobile corporate devices. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on mobile devices running the OS Android. The program is developed in Python.
Software for a cybersecurity system to protect applications and data on mobile corporate devices
Keywords: кібербезпека; захист додатків та даних; cybersecurity; application and data protection