Експлуатація автомобілів. Частина 1 - Бевз, О. В.; Магопець, С. О.; Красота, М. В.; Осін, Р. А. (ЦНТУ, 2020)
Курсовий проект з експлуатації автомобілів виконують магістранти усіх форм навчання з метою систематизації, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань за фахом, застосування цих знань при вирішенні конкретних технічних і виробничих завдань, пов’язаних з технічною експлуатацією автомобілів.
Keywords: обслуговування автомобілів; експлуатація автомобілів; технічне обслуговування; обсяг робіт; річний фонд часу працівника