Дослідження розсівання твердих мінеральних добрив в умовах вітру - Адамчук, В. В.; Косик, П. О.; Adamchuk, V.; Kosik, P. (КНТУ, 2012)
Розглянуто питання розсівання твердих мінеральних добрив машиною в умовах вітру. Проведено теоретичні дослідження з метою визначення впливу вітру на частинки твердих мінеральних добрив в процесі їх розсівання. The problem dispersion of solid fertilizer machine in wind conditions. A theoretical study to determine the effect of wind on the solid particles of mineral fertilizers in their dispersion.
Screening study of solid mineral fertilizers in windy conditions
Keywords: тверді мінеральні добрива; математична модель; розсівання; вплив вітру