Новітні виклики забезпечення фінансової безпеки держави - Ломонос, Р. І.; Міхєєнко, А. В.; Євтушенко, Ю. В. (ЦНТУ, 2024)
Вивчаються новітні виклики забезпечення фінансової безпеки держави.
Keywords: бюджетна безпека; бюджетний менеджмент; державні фінанси