Технологія фізико-технічної обробки матеріалів. Лабораторні роботи - Боков, В. М.; Сіса, О. Ф.; Мірзак, В. Я. (ЦНТУ, 2020)
Наводяться лабораторні роботи щодо вивчення процесів електроіскрової, електроімпульсної, плазмової та електрохімічної обробки.
Technology of physical and technical processing of materials
Keywords: електроімпульсна обробка; розмірна обробка електричною дугою; лазерна обробка; електроерозійнохімічна обробка