Різальний інструмент - Лисенко, О. В.; Лисенко, В. М. (ЦНТУ, 2018)
Метою курсового проекту є засвоєння практичних навичок з курсу шляхом самостійного проектного розрахунку та виконання робочих креслень трьох різних металорізальних інструментів. В методичних вказівках наведені вимоги до об'єму та вмісту курсового проекту, а саме проектного розрахунку та виконання робочих креслень трьох різних металорізальних інструментів.
Keywords: різальний інструмент; розрахунок інструменту; проектування інструменту; фасонний різець; шліцьова протяжка; черв'ячна фреза