Статусно-рольова структура економічно-соціального інституту власності - Непомняща, С. М.; Римар, С. П. (КНТУ, 2010)
У праці, зосередимо увагу на детальному розгляді економічно-соціального інститута власності. Сучасна система форм власності склалася внаслідок історичної еволюції мотивації економічної діяльності та пошуку матеріальної основи для її реалізації, яка могла бути надана, перш за все, інститутом власності.
Keywords: форми власності; статусно-рольова структура; соціально-економічні інститути; економічні ресурси