Моделювання поведінки пасажирів при виборі типу засобів транспорту - Голуб, Д. В. (ВНТУ, 2009)
Розглянуто типологічний аналіз поведінки пасажирів при виборі засобів транспорту та запропоновано модель цього вибору.