Математична модель рівноваги в системі “вода - водяна пара” - Сабірзянов, Т. Г.; Sabirjanov, T. (КНТУ, 2011)
При використанні основних фізико-хімічних законів та відомих методів обробки експериментальних даних одержана математична модель рівноваги в системі “вода - водяна пара”. Модель може бути корисною при розрахунках процесів сушіння в металургії, ливарному виробництві, сільському господарстві тощо. In the article, at using of general physical-chemistry lows and experimantal data the mathematical model of equilibrium in “water - steam” system is obtained. The model is useful to calculation of drying process in metallurgy, foundry, agriculture etc.
Mathematical model of equilibrium in “water - steam” system
Keywords: випаровування вологи; рівновага; математична модель