Облікова політика вищого навчального закладу та її вплив на ефективність прийняття управлінських рішень: організаційно-методологічний аспект - Лісна, І. В.; Lisna, І. (КНТУ, 2009)
У статті висвітлено значення облікової політики, її вплив на ефективність прийняття управлінських рішень та запропоновано напрями розвитку облікової політики в організаційному і методологічному аспектах, здатні забезпечити заклад вищої освіти необхідною інформацією. The article deals with the significance of accounting policy, its influence on the effectiveness of making managerial decisions and offers ways of developing accounting policy organisational and methodic aspects which are able to provide university with necessary information.
Accounting policy of the university and its influence on the effectiveness of making managerial decisions: organisational and methodic aspect
Keywords: облікова політика вищого навчального закладу; управлінське рішення; організаційно- методологічний аспект; інформація