Обгрунтування параметрів обладнання для випробувань багатоступінчатих редукторів розкидачів твердих органічних добрив - Попович, П. В.; Цьонь, О. П.; Довбуш, Т. А.; Popovich, P.; Tson, O.; Dovbush, Т. (КНТУ, 2011)
В статті обгрунтувано параметри стенда для випробувань багатоступінчатих редукторів розкидачів твердих органічних добрив. Обгрунтовано необхідність проведення випробувань редуктора з метою підвищення надійності у роботі даного вузла. Спроектовано кінематичну схему обладнання для випробувань багатоступінчатих редукторів. Описано основні конструктивно-енергетичні параметри моментоміра, який включено у кінематичну схему обладнання. In the article reasons of death are described conically-cylinder reducing gear of throwing about of hard organic fertilizers RTD-7. Grounded a necessity of testing reducing gear is with the purpose of increase of reliability in-process this knot. The kinematics chart of equipment is projected for the tests of multi-stage reducing gears. The basic are described structurally are power parameters of torquemeter which is plugged in the kinematics chart of equipment.
Development of equipment is for the tests of multi-stage reducing gears of throwing about of hard organic fertilizers
Keywords: редуктор; моментомір; розкидач твердих органічних добрив; вал-шестерня; крутний момент; частота обертання