Історія, археологія, інформаційна, бібліотечна та архівна справа: актуальні проблеми науки та освіти - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2020)
До збірника включено тези доповідей учасників І Міжнародної наукової конференції з проблем історії, археології, інформаційної, бібліотечної та архівної справи, педагогіки вищої школи, філософії та культури. Тези, що увійшли до випуску, можуть бути корисними фахівцям у галузі спеціальних знань історичної науки, архівним, бібліотечним, музейним працівникам, археологам, науковцям, експертам-мистецтвознавцям, викладачам, аспірантам, студентам ЗВО гуманітарного профілю.
Keywords: наукові дослідження; історичні науки; документознавство; інформаційно-бібліотечне забезпечення; археологічні дослідження; державний архів; новітні технології у процесі навчання; науково-дослідна діяльність студентів