Краудфандинг як інноваційне джерело фінансового забезпечення інвестиційного розвитку регіону - Задорожня, Л. М. (ЦНТУ, 2025)
Теза доповіді LVІ науково-технічної конференції викладачів, аспірантів та співробітників «Наука – виробництву, 2025».
Keywords: краудфандинг; інноваційне джерело фінансового забезпечення; джерело фінансового забезпечення; фінансове забезпечення; розвиток регіону; інвестиційний розвиток регіону