Дослідження зміни параметрів та показників потокового будівництва на етапі розробки проекту організації будівництва об’єкту - Безкостний, Павло Ігорович; Bezkostnyj, Pavlo (ЦНТУ, 2021)
В роботі виконано дослідження варіантів організації будівельно-монтажних робіт та вибір оптимального методу при зведенні будівель з метою скорочення термінів будівництва. Досліджено роботу будівельних бригад під час виконання будівельно-монтажних робіт на будівельному майданчику з встановленням технологічної послідовності будівництва. Застосовано потокові методи будівництва багатоповерхових будівель, розрахунок параметрів потоку, встановлення спеціалізації бригад на заданому об’єкті будівництва.Виконано аналіз сучасних методів організації будівельно-монтажних робіт при зведенні багатоповерхових будівель, аналіз та вибір одного з потокових методів організації будівництва для заданого об’єкту будівництва. The study of options for the organization of construction and installation work and the choice of the optimal method for the construction of buildings in order to reduce construction time. The work of construction crews during construction and installation works on the construction site with the establishment of the technological sequence of construction. The flow methods of construction of multi-storey buildings, calculation of flow parameters, establishment of specialization of crews on a given construction object are applied.
Research of change of parameters and indicators of flow construction at the stage of development of the Project of the organization of construction of object
Keywords: захватка; бригада; ритм потоку; grip; brigade; flow rhythm