Модернізація електропривода припливної камери зі зворотним зв’язком за температурою - Голубєв, Ігор Миколайович; Golubev, Ihor (ЦНТУ, 2023)
В даній кваліфікаційній роботі пропонується правильно спроєктувати і автоматизувати систему припливної вентиляції, що дозволить якісніше підтримувати мікроклімат в цехах дезодорації соняшникової олії і скоротити витрати на обслуговування і ремонт апаратури.In this qualification work, it is proposed to correctly design and automate the supply ventilation system, which will allow to better maintain the microclimate in the sunflower oil deodorization shops and reduce the costs of maintenance and repair of the equipment.
Modernization of the electric drive of the inflow chamber with temperature feedback
Keywords: електропривод; припливна камера; зворотній звязок за температурою; автоматизація; electric drive; tidal chamber; temperature feedback; automation