Лузан, П. Г.Матвєєв, К. Д.Шмат, С. І.Амосов, В. В.2016-12-182016-12-182004Технологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництва : метод. вказ. до виконання лаб. робіт / М-во освіти і науки України, Кіровоград. нац. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобуд. ; [уклад. П. Г. Лузан, К. Д. Матвєєв, С. І. Шмат, В. В. Амосов]. – Кіровоград : КНТУ, 2004. – 58 с.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/5230В методичних вказівках розглядаються наступні питання: 1. Кількісний облік і товарна оцінка якості картоплі різного цільового призначення; 2. Товарна оцінка плодоовочевої продукції; 3. Розрахунки по організації зберігання картоплі і плодоовочевої продукції; 4. Розрахунки по забезпеченню необхідного режиму зберігання плодоовочевої продукції; 5. Розрахунок втрат плодоовочевої продукції і картоплі при довгостроковому зберіганні; 6. Технологія переробки плодоовочевої продукції, асортимент готової продукції та контроль якості виробництва консервів; 7. Технологія квашення плодів та ягід і визначення якості квашеної продукції; 8. Консервування плодово-ягідних продуктів антисептиками та контроль якості готової продукції.uk-UAлабораторні роботитехнологія переробкитехнологія зберіганнятехнологія квашенняоцінка якості картоплізберігання картопліплодоовочева продукціярежими зберіганняконсервування плодоягідних продуктівТехнологія виробництва, переробки та зберігання продукції рослинництваLearning Object