Етика та психологія ділового спілкування. Техніка ділового спілкування - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (КІРУЕ, 2002)
Посібник містить зміст, структуру та хронометраж проведення семінарського заняття № 7. The manual contains the content, structure and timing of the seminar lesson № 7.
Ethics and psychology of business communication
Keywords: функції ділового спілкування; правила та зони ділового спілкування; вміння говорити та слухати; functions of business communication; rules and areas of business communication; ability to speak and listen