Центральноукраїнський науковий вісник. Економічні науки - (:unkn) unknown (ЦНТУ, 2022)
Збірник наукових праць зберігається в загальнодержавній реферативній базі даних «Україника наукова» Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського та представлено у міжнародних наукометричних базах даних, пошукових інформаційно-аналітичних системах, репозитаріях (електронних архівах): містить результати наукових досліджень з питань економічної теорії та практики, економіки праці тощо.
Central Ukrainian Scientific Bulletin. Economic Sciences
Keywords: збірник наукових праць; наукові праці; економічні науки