Підшипник кочення - Свяцький, В. В.; Скрипник, О. В.; Пукалов, В. В.; Sviatskyi, V.; Skrypnyk, O.; Pukalov, V. (Український інститут інтелектуальної власності, 2016)
Корисна модель належить до машинобудування і може бути використана в приводах верстатів і інших машин. A useful model belongs to machine building and can be used in drives of machine tools and other machines.
Rolling bearing