Програмне забезпечення системи перетворення зображень на основі методів диференційного аналізу - Ковальов, Данил В'ячеславович; Kovalov, Danyl (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи перетворення зображень на основі методів диференційного аналізу. Метою розробки є програмне забезпечення системи перетворення зображень на основі методів диференційного аналізу. Результат роботи – програмна реалізація системи перетворення зображень на основі методів диференційного аналізу. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Visual C#. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software is developed, which is intended for the image transformation system based on differential analysis methods. The purpose of the development is the software of the image conversion system based on differential analysis methods. The result of the work is the software implementation of the image transformation system based on differential analysis methods. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Visual C# environment.
Image conversion system software based on differential analysis methods
Keywords: комп’ютерна інженерія; перетворення зображень; диференційний аналіз; computer engineering; image transformation; differential analysis