Мікрофлора молока та її зміна

Loading...
Thumbnail Image

Date

2015

Authors

Каюн, Ю. В.
Казначєєва, М. С.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Лисенко В. Ф.

Abstract

На сьогоднішній день надзвичайно гостро стоїть питання харчування та здоровˈя населення. За характером і ступенем небезпечності для здоров’я людини перше місце посідають забруднення харчових продуктів, спричинені мікрофлорою. Зважаючи на актуальність даної теми, метою роботи стало вивчення мікрофлори молока методами бактеріологічного аналізу. В доповіді наведені результати дослідження кількісного і якісного складу мікрофлори молока із різною технологією обробки та наведено рекомендації щодо безпечного зберігання молока в домашніх умовах.

Description

Keywords

мікрофлора, здоров’я, продукти харчування

Citation

Каюн, Ю. В. Мікрофлора молока та її зміна / Ю. В. Каюн, М. С. Каначєєва // Екологічні проблеми сучасності : матеріали І Регіон. наук.-практ. конф., м. Кіровоград, 21 квіт. 2015 року. - Кіровоград : Лисенко В. Ф., 2015. - С. 74-77.