Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Випуск 36. - 2006

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1712

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item type:Item,
    Ресурсозберігаюча технологія приготування трав’яного борошна
    (КНТУ, 2006) Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Лузан, П. Г.
    Застосування пров'яленої зеленої маси при заготівлі трав'яного борошна дозволяє скоротити витрати палива і затрати коштів в 8-9 разів. Забезпечує підвищення продуктивності сушарок в 3,5-4 рази. При впровадженні запропонованої технології виробництва трав'яного борошна знижується собівартість 1 т готової продукції з 760 грн. до 160 грн. The application withered greenstuff when stocking up glass flours permits to reduce fuel and money expenditures by 8 to 9 times. It increases drier productivity by 3,5 to 4 times. The introduction of the offered grassflour production technology decreases the prime cost of ready product from 760 Hrn up to 160 Hrn per ton.