Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Випуск 36. - 2006

Permanent URI for this collectionhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1712

Browse

Search Results

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    Аналітичне визначення якості кришення ґрунту об’ємним розпушувачем з розімкнутими стояками
    (КНТУ, 2006) Воротнюк, В. В.; Шмат, С. І.; Гаврильченко, О. С.
    В роботі пропонується методика аналітичного визначення якості обробки ґрунту, яка може бути використана на проектному етапі створення ґрунтообробних знарядь. In work the technique of analytical definition of quality of processing of ground which may be used at a design stage of creation of soil-cultivating instruments is offered.
  • Item
    Дослідження удосконаленого сошника зернової сівалки
    (КНТУ, 2006) Шмат, С. І.; Резніченко, В. А.
    В статті приведені теоретичні та експериментальні дослідження роботи удосконалених дводискових сошників, обладнаних нерухомою п‘ятою, встановленою в нижній частині міждискового простору. Дослідження показали, що удосконалений сошник зернової сівалки покращує розподілення насіння по глибині, а також розміщення сходів по ширині рядка. In clause are given theoretical and experimental researches of job advanced two-disk coulter, equipped motionless heel, established in the bottom part of interdisk space. The researches have shown, that improved coulter of a grain seeder improves distribution grains on depth, and also accommodation rostocks on width line.
  • Item
    Ресурсозберігаюча технологія приготування трав’яного борошна
    (КНТУ, 2006) Матвєєв, К. Д.; Шмат, С. І.; Лузан, П. Г.
    Застосування пров'яленої зеленої маси при заготівлі трав'яного борошна дозволяє скоротити витрати палива і затрати коштів в 8-9 разів. Забезпечує підвищення продуктивності сушарок в 3,5-4 рази. При впровадженні запропонованої технології виробництва трав'яного борошна знижується собівартість 1 т готової продукції з 760 грн. до 160 грн. The application withered greenstuff when stocking up glass flours permits to reduce fuel and money expenditures by 8 to 9 times. It increases drier productivity by 3,5 to 4 times. The introduction of the offered grassflour production technology decreases the prime cost of ready product from 760 Hrn up to 160 Hrn per ton.