Збірники наукових праць ЦНТУ
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1
Browse
3 results
Search Results
Item Напрями підвищення ефективності виробництва ріпаку(КНТУ, 2011) Витоптова, В. А.; Бондаренко, Н. А.; Vytoptova, V.; Bondarenko, N.Для об'єктивного обгрунтування напрямів підвищення ефективності виробництва ріпаку необхідно проводити детальний аналіз виробничих чинників, що дозволяє виявити невикористані внутрішньогосподарські резерви і є необхідною умовою формування конкурентоздатної продукції. To objectively ground the trends of increasing the production efficiency of rape, it is necessary to make a detailed analysis of the production factors which makes it possible to identify the economic reserves not used before and which is the necessary condition of forming competitive produce.Item Еколого-економічні особливості крапельного зрошення(КНТУ, 2010) Витоптова, В. А.; Бондаренко, Н. А.; Vytoptova, V.; Bondarenko, N.В статті проведено аналіз потреб зрошуваного землеробства для забезпечення сталого виробництва сільськогосподарської продукції в Кіровоградській області і шляхи подолання ситуації, що склалася. The article deals with the analysis of irrigation agriculture needs to ensure the settled agricultural products manufacturing in the Kirovograd region and ways of overcoming the developed situation.Item Тарифікація робіт на молокопереробних підприємствах – складова удосконалення оплати праці(КНТУ, 2011) Нерубайська, Н. І.; Ткаченко, Р. В.; Витоптова, В. А.; Nerubaiska, N.; Tkachenko, R.; Vytoptova, V.В статті висвітлені проблеми тарифікації робіт в молочній промисловості як складової частини в структурі заробітної плати. На прикладі ВАТ „Світловодський маслосиркомбінат” розглянутий процес впровадження назв нових професій, відсутніх в діючому ДКХП вип.8 „М’ясна і молочна промисловість” та встановлення і уточнення тарифних розрядів працівників на підприємстві. The problems of the tariffing of works in the dairy industry as an element of payment of labour are expounded in this article. On example of public corporation «Svetlovodskiy maslosirkombinat», the process of introduction of the names of new professions is considered, which are absent in real classifier (“Meat and dairy industry” the eighth fascicle). Also, the establishment and defining more exactly of wage categories on an enterprise are considered.