Збірники наукових праць ЦНТУ
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1
Browse
2 results
Search Results
Item Математична модель виробництва яєць на промисловій основі(КНТУ, 2011) Ткаченко, Р. П.; Рибаченко, А. В.; Tkachenko, R.; Rybachenko, A.Розглянуто математичну модель, яка забезпечує оптимальне значення температури з урахуванням енергетичних витрат, вартості енергоносіїв, корму та продукції. Зроблено обґрунтування впровадження у виробництво на птахофабриках нових системи управління виробництвом (СУВ). The mathematical model that ensures optimal temperature, taking into account energy costs, energy prices, energy and food products. Made ground implementation in production at existing plants of new production management system (SUV).Item Автоматизована енергоощадна система управління параметрами температурного режиму пташника(КНТУ, 2010) Віхрова, Л. Г.; Ткаченко, Р. П.; Рибаченко, А. В.; Vikhrova, L.; Tkachenko, R.; Rybachenko, A.Розглянуто особливості технологічного процесу в пташниках, проаналізовано вплив різних факторів на продуктивність птиці. Основні з них: температура, вологість, повітрообмін, вплив шуму, тривалість світлового дня у пташнику. Зроблено обґрунтування створення енергоощадної системи в промисловому пташнику, раціонально збалансованого у відповідності до цін на ринку використання ресурсів, пов’язаних з виробництвом м’яса птиці та яєць. The features of technological process are considered in poultry houses, influence of different factors is analysed on the productivity of bird. Basic from them: a temperature, humidity, ventilation, influence of noise, duration of light day, is in a poultry house. The ground of creation of the energooschadnoy system is done in an industrial poultry house, rationally balanced in accordance with prices at the market of the use of resources, related to the production of meat of bird and eggs.