Перший (бакалаврський) рівень
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Перший (бакалаврський) рівень by Subject "brick walls"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Проект будівлі закладу громадського харчування по вулиці Євгена Тельнова в м. Кропивницький(ЦНТУ, 2024-06-11) Гапіченко, Владислав Олександрович; Hapichenko, VladyslavРозроблений проект будівлі закладу громадського харчування (ресторану), призначений для харчування, розваг та відпочинку громадян. Будівля ресторану розташована на території міського дендропарку в м. Кропивницький Кіровоградської області. При прив’язці до фактичного місця будівництва розроблено генеральний план. Об'ємно-планувальні та конструктивні рішення будівлі ресторану запроектовано з урахуванням вимог чинних норм проектування будівель закладів ресторанного господарства. Розроблене архітектурне рішення будівлі, які дозволили гармонічно вписати будівлю до паркової зони і розташованих поряд будівель та атракціонів. Конструкція стін, перекриття і покриття будівлі ґрунтуються на виконаних теплотехнічних та конструктивних розрахунками на найбільші кліматичні впливи в межах Кіровоградської області. В конструктивному розділі виконано проектування та розрахунок кроквяної металевої ферми перекриття довжиною 9 м, для покриття центральної частини банкетного залу будівлі ресторану. Розроблено календарний план будівництва, на основі розрахованих обсягів будівельно-монтажних робіт та прийнятих технологічних і організаційних рішенях. Розроблено заходи з охорони праці. Графічна частина містить архітектурні креслення, конструктивні рішення та календарний план будівництва. The project of the building of a public catering establishment (restaurant) designed for food, entertainment and recreation of citizens has been developed. The restaurant building is located on the territory of the city arboretum in Kropyvnytskyi, Kirovohrad region. When tied to the actual construction site, a master plan is developed. The volume-planning and structural solutions of the restaurant building are designed taking into account the requirements of the current standards for the design of buildings in the restaurant industry. The architectural solution of the building was developed, which made it possible to harmoniously fit the building into the park area and the buildings and attractions located next to it. The construction of the walls, ceilings and covering of the building are based on the thermal engineering and structural calculations for the greatest climatic influences within the Kirovohrad region. In the constructive section, the design and calculation of the 9-m-long rafter metal roof truss was performed to cover the central part of the banquet hall of the restaurant building. A calendar construction plan was developed, based on the calculated volumes of construction and assembly works and the adopted technological and organizational decisions. Labor protection measures have been developed. The graphic part contains architectural drawings, structural solutions and a construction schedule.