Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Випуск 53. - 2023
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарських машин. Випуск 53. - 2023 by Subject "arduino"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари(ЦНТУ, 2023) Пархомовський, О. О.; Трушаков, Д. В.; Федотова, М. О.; Козловський, О. А.; Parkhomovskyi, О.; Trushakov, D.; Fedotova, М.; Kozlovskyi, О.Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу. A new method for determining the readiness of fermented dough in a sealed fermenter is proposed in the article. A detailed analysis was conducted and popular bread production methods were identified, including the Biga method. The study focused on the fermentation process and its properties.