Другий (магістерський) рівень
Permanent URI for this collection
Browse
Browsing Другий (магістерський) рівень by Subject "anti-crisis management of liquidity and solvency of a commercial bank"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Управління ліквідністю та платоспроможністю комерційного банку(ЦНТУ, 2022-12) Муравльова, Ольга Сергіївна; Muravlyova, OlhaУ роботі досліджено теоретичні засади управління ліквідністю та платоспроможністю комерційних банків, розглянуто сутність та поняття ліквідності та платоспроможності комерційних банків, теоретичні підходи до управління ліквідністю та платоспроможністю. Визначено принципи управління ліквідністю та платоспроможністю комерційного банку. Проаналізовано ліквідність та платоспроможність АТ КБ «Приватбанк», розглянуто організаційно-економічну характеристику АТ КБ «Приватбанк», проаналізовано рівень його ліквідності та платоспроможності. Розглянуто сучасний стан забезпечення рівня ліквідності та платоспроможності комерційними банками. Розроблено рекомендації щодо зміцнення ліквідності та платоспроможності комерційного банку, напрямків антикризового управління ліквідністю та платоспроможністю та пріоритетів зміцнення ліквідності та платоспроможності. The paper examines the theoretical foundations of liquidity and solvency management of commercial banks, examines the essence and concept of liquidity and solvency of commercial banks, theoretical approaches to liquidity and solvency management. The principles of liquidity and solvency management of a commercial bank are defined. The liquidity and solvency of Privatbank CB JSC were analyzed, the organizational and economic characteristics of Privatbank CB JSC were considered, and the level of its liquidity and solvency was analyzed. The current state of ensuring the level of liquidity and solvency by commercial banks is considered. Recommendations on strengthening the liquidity and solvency of a commercial bank, anti-crisis management of liquidity and solvency, and priorities for strengthening liquidity and solvency have been developed.