Кафедра економіки, менеджменту та комерційної діяльності

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/11430

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Item
    Управління якістю продукції на підприємстві в умовах євроінтеграційних змін
    (ЦНТУ, 2024-12) Власов, Кирило Ігорович; Vlasov, Kyrylo
    Мета кваліфікаційної роботи полягає у теоретичному вивченні та практичному удосконаленні управління якістю продукції на підприємстві в умовах євроінтеграційних змін. Об’єктом дослідження виступає процес управління якістю продукції на підприємстві в умовах євроінтеграційних змін. Предметом дослідження є сукупність теоретичних і прикладних аспектів удосконалення управління якістю продукції на підприємстві. The purpose of the qualification work is to theoretically study and practically improve product quality management at an enterprise in the context of European integration changes. The object of research is the process of product quality management at an enterprise in the context of European integration changes. The subject of the study is a set of theoretical and applied aspects of improving product quality management at an enterprise.
  • Item
    Менеджмент якості продукції як чинник економічної безпеки підприємства
    (ЦНТУ, 2024-12) Якименко, Людмила Миколаївна; Yakymenko, Liudmyla
    Метою виконання роботи є дослідження ролі та значення менеджменту якості продукції у забезпеченні економічної безпеки підприємства, розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності системи управління якістю для зменшення ризиків і зміцнення конкурентних позицій підприємства на ринку. Основним завданням виконання цієї роботи є дослідження дійсної практики менеджменту якості підприємства харчової промисловості та порівняння її з теоретичними основами, виявити основні проблеми та недоліки та розробити пропозиції для покращення управління якістю підприємства як чинника економічної безпеки. The purpose of this study is to examine the role and significance of product quality management in ensuring the economic security of an enterprise, as well as to develop recommendations for enhancing the efficiency of the quality management system to mitigate risks and strengthen the company's competitive market position. The primary objective of this research is to study the current practices of quality management at a food industry enterprise, compare them with theoretical foundations, identify key issues and shortcomings, and propose recommendations for improving quality management as a factor of economic security.