Збірники наукових праць ЦНТУ

Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Item
    Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари
    (ЦНТУ, 2023) Пархомовський, О. О.; Трушаков, Д. В.; Федотова, М. О.; Козловський, О. А.; Parkhomovskyi, О.; Trushakov, D.; Fedotova, М.; Kozlovskyi, О.
    Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу. A new method for determining the readiness of fermented dough in a sealed fermenter is proposed in the article. A detailed analysis was conducted and popular bread production methods were identified, including the Biga method. The study focused on the fermentation process and its properties.