Збірники наукових праць ЦНТУ
Permanent URI for this communityhttps://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/1
Browse
Search Results
Item Модернізація та дослідження системи керування процесом ферментації опари(ЦНТУ, 2023) Пархомовський, О. О.; Трушаков, Д. В.; Федотова, М. О.; Козловський, О. А.; Parkhomovskyi, О.; Trushakov, D.; Fedotova, М.; Kozlovskyi, О.Статтю присвячено розробці нового методу визначення готовності ферментованого тіста в герметичному ферментаторі на основі моніторингу витрат газів з герметичного ферментатора. Було проведено детальний аналіз і визначені популярні методи виробництва хліба, зокрема, на основі методу "Біга". Дослідження було зосереджено на процесі ферментації та властивостях цього процесу. A new method for determining the readiness of fermented dough in a sealed fermenter is proposed in the article. A detailed analysis was conducted and popular bread production methods were identified, including the Biga method. The study focused on the fermentation process and its properties.